جمعه ۱۳ تیر ۱۴۰۴

مديرعامل شرکت مخابرات ايران :

5 سال ديگر خدمات ثابت و سيار مخابرات يکپارچه مي‌شود

سراييان

سه شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۱:۰۰


مديرعامل شرکت مخابرات ايران خطاب به وزير ارتباطات، گفت: به سند جذب و حمايت از سرمايه‌گذاري خارجي براي رشد حوزه ICT نيازمنديم و معتقديم سرمايه‌گذار خارجي بايد به نسبت 1 به 2 در کنار سرمايه‌گذاري داخلي حضور داشته باشد.

وايمکس نيوز- رسول سراييان اظهار داشت: در آينده اندازه بازار ICT ايران است که برابر خواهد شد که 60 درصد به CT و 40  درصد به IT اختصاص خواهد داشت.

مديرعامل شرکت مخابرات ايران سهم 60 درصدي CT در بازار ICT ايران در سال‌هاي آينده را معادل 72 هزار ميليارد تومان عنوان کرد.

وي با اشاره به رهنگاشت 5 ساله شرکت مخابرات ايران که از امسال اجرايي شده گفت: يکي از مفاهيم مهم اين رهنگاشت همگرايي خدمات ثابت و سيار در مخابرات است که در پايان 5 سال آينده سرويس ثابت و سيار به صورت يکپارچه توسط مخابرات ارائه خواهد شد و خدمات ارزش افزوده به واسطه زيرساخت IP قابل ارائه مي‌شود.

سراييان با بيان اينکه لازمه اين هدف و بزرگ شدن بازار شرکت مخابرات را در بزرگ شدن تمام بازار مي‌بينيم گفت: در اين باره از وزير  ارتباطات خواسته‌اي داريم که به سرمايه‌گذاري خارجي مربوط است.

وي با بيان اينکه به سند جذب و حمايت از سرمايه‌گذار خارجي در حوزه ICT  نيازمنديم گفت: معتقديم که سرمايه‌گذار داخلي و خارجي بايد 2 به 1 در پروژه‌هاي ICT سهم داشته باشند.

منبع: فارس

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو